A legvagányabb konyhaötletek és megoldások 2017-ben

Konyhatrend

Konyhatrend

13+1 sztárkonyha – praktikus világsztárok fényűzés nélkül

2017. február 09. - Horváth Árpi

A világsztárok gyakran megmutatják otthonaikat, de a konyháik ezekből az összeállításokból mindig kimaradnak. Most megmutatom neked, hol főznek a leghíresebb énekesek, színészek és. Érdekes látni, hogy a legnagyobb hírességek is képesek háttérbe szorítani a fényűzést a praktikus megoldások érdekében.

1. Jennifer Lopez

Az énekesnő konyhájában nyoma sincs a latinos temperamentumnak, helyette az egyszerűséget választotta. Az hagyományos bútorok és a fehér falak tökéletesen hozzák a minimalista stílust, amit a hatalmas, üresen hagyott helyek csak még tovább erősítenek.

jlo.jpg

2. Celine Dion

A kanadai énekesnő is egy fehér konyhát választott, ő azonban már sokkal nagyobb energiát fordított a berendezésre. A régies stílusú bútorok gondos elrendezése remek összképet alkot bármiféle fényűzés nélkül.

celinedion.jpg

3. Kanye West és Kim Kardashian

Úgy tűnik a sztárpáros is értesült arról, hogy az idei évben nagyon trendi lesz a szürke szín a konyhákban. A praktikus elrendezésnek köszönhetően az üresség helyett eleganciát áraszt magából ez a konyha, és néha talán még Kanye is beugrik az egyik konyhasziget mögé ebédet főzni.

kanyewest.jpg

4. Billy Joel

A világhírű rockzenész konyhája is követi az idei év trendjeit, a fehér téglafal igazán ízléses választás. A halvány padló és munkalap pedig tökéletesen passzol a fehér színnel.

billyjoel.jpg

5. Mila Kunis

Az ukrán színésznő megfordította a divatos összeállításokat, és sötét bútorokhoz választott fehér munkalapot Látva az eredményt nem lőtt mellé. A barna gerendák is remek megoldásnak bizonyultak, hiszen amellett, hogy összekötik az egy légtérben található konyhát és nappalit, méginkább otthonossá teszik ezt az egyébként is lenyűgöző konyhát.

milakunis.jpg

6. Courtney Cox

A Jóbarátok című sikersorozat Monica-ja meglepően kis konyhát választott magának, a stílusra és a hatékonyságra azonban nem lehet panasz. A nagy kamraszekrényekkel remekül használja ki a szűk helyeket, a zöld növények pedig feldobják a hangulatot. A színésznő nem hiába alakított több évadon át is mesterszakácsot, úgy tűnik a forgatások során eltanult néhány konyhai trükköt is.

courtneycox.jpg

7. LeBron James

Napjaink egyik legismertebb sportolója nem vesződött sokat, mikor a konyháját kellett berendezni. A sötétbarna bútorok színére és stílusára egy szavunk sem lehet, a két mozgatható konyhasziget azonban már sokkal kevésbé érthető. Összességében azonban egy szép és egyszerű konyhát sikerült összehoznia a sztárkosarasnak.

lebron.jpg

8. Bruce Willis

Természetes fényből soha nem lehet elég egy konyhában, a hatalmas ablakoknak köszönhetően pedig a természetet is sokkal közelebb érezheti magához a színész főzés közben. A bútorok elhelyezése gondos tervezésről és praktikusságról árulkodik, a kandalló elé pedig te is szívesen leülnél este, miután megmentetted a világot.

brucewillis.jpg

9. Jay-Z és Beyoncé

Ha már az imént a hatalmas ablakokat említettem, akkor nem mehetek el szó nélkül a zenei világ egyik leghíresebb párosának konyhája mellett sem. Bár főzés közben is lenyűgöző panorámában gyönyörködhet a két énekes, konyhájuk miatt sincs okuk szégyenkezni.

jayz.jpg

10. John Legend

Bár nem találni két szimmetrikus bútordarabot és megegyező formát az énekes konyhájában, az összkép azonban mégis zseniális. Nem tudni, hogy a Grammy vagy a Golden Globe díjak ihlették meg, mikor az aranyozott székeket választotta, de még ezekkel is sikerült dobnia az egyébként is hangulatos kis konyhán.

johnlegend.jpg

11. Ralph Lauren

Ebből a fehér konyhából csak úgy sugárzik a letisztult elegancia, ami nem is meglepő, hiszen a világ egyik legismertebb divattervezőjének otthonáról van szó. Az egyszerű formák mellett jól mutat a tűzhelyhez és a hűtőhöz választott modern fémes megoldás, ami nem engedi unalmassá válni a fehér falakat.

ralphlauren.jpg

12. Ozzy Osbourne

Egy heavy metal zenészlegenda otthonában lépve lehetséges, hogy te is meglepődnél, ha piros és kék színek fogadnának, pedig az egykori botrányhős egy nagyon otthonos kis konyhát hozott össze. Ha ez nem is ért meglepetésként, azért a gyermekkorodat idéző apró, állatos dekorációkra valószínűleg te sem számítottál Ozzy-tól.

ozzy.jpg

13. Lady Gaga

Az extravagáns énekesnő a konyhájahoz a visszafogott rusztikus stílust választotta. Az asztal, a kamraszekrény és a gerendák remekül visszaadják ennek az irányzatnak a hangulatát. Kétségkívül az összeállítás egyik legszebb konyhája, amelyben ízlésesen keveredik a szürke egy érdekes árnyalata a bútorokkal.

lady_gaga.jpg

13+1 Gordon Ramsay

A szigorú pillantásáról és nyers stílusáról ismert sztárséf konyhájában pedáns rend uralkodik. Úgy tűnik otthonában is a praktikus megoldásokra, a hatékony elrendezésre helyezi a hangsúlyt, és a főzés otthon sem gyerekjáték kedvenc szakácsod számára.

ke_pernyo_foto_2017-02-08_16_14_02.png

Ha tetszett az összeállítás és nem akarsz lemaradni a legújabb trendek mellett számos hasznos konyhai tanácsról sem, akkor kövesd a HOWA blogot »

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhatrend.blog.hu/api/trackback/id/tr5212237982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása