A legvagányabb konyhaötletek és megoldások 2017-ben

Konyhatrend

Konyhatrend

9+1 elképesztően praktikus és gyönyörű konyhafiók

2017. április 20. - Horváth Árpi

Az edények, tányérok és tartós élelmiszerek tárolása sokszor még a legtágasabb konyhákban is problémát okoz. Pedig néhány praktikus fiókkal még a legkisebb konyhákban is rengeteg tárolóhelyet nyerhetsz. Ezért összegyűjtöttem neked 9+1 formabontó konyhafiókot, ahol még ott is plusz helyet varázsolsz majd, ahol korábban nem is gondoltad volna.

1. Neked is egy finom reggeli kávé jut először eszedbe a konyháról? Akkor ezeket a fiókokat imádni fogod, hiszen egy helyen tárolhatod velük a kávés csészéket, az alátéteket és a kávéfőzőt is. Elfogadnád a konyhába igaz?

fiok_kavezashoz.png

2. Vagy inkább a sütés-főzés szerelmese vagy? Akkor biztosan tudod, hogy még a leggyakorlottabb szakácsok is elismerik, hogy a sikeres és gyors munkafolyamatok titka a rendszerezett konyha. Ezekkel a praktikus fiókokkal például mindig kézre állnak majd a fűszerek főzés közben.

fiok_fuszereknek.png

3. Persze az is fontos, ha az edények is csak egy karnyújtásnyira legyenek. Néhány nagy teherbírású fiókos kihúzóval gyerekjáték lesz a pakolás. A letisztult fehér bútorlapok pedig lenyűgözően mutatnak majd egy modern konyhában.

fiok_edenyekhez.png

4. Azért az sem probléma, ha a tényéroknak is meg van a maga rendszerezett fiókja. Ezeket a strapabíró kihúzókat valószínűleg még a legnagyobb séfek is örömmel fogadnák. Az igazán jó hír pedig az, hogy a Blum megoldásainak köszönhetően te is könnyedén felszerelheted konyhádat ezekkel a praktikus és modern fiókokkal.

fiok_tanyeroknak.png

5. A legnagyobb kihívást a tányérok és edények elrakása után sokszor az evőeszközök, különösen a kések helyének megtalálása jelenti. Na de, nem akkor, ha te is legalább ennyire leleményesen felszerelted konyhádat. Ötletes kis megoldások igaz?

fiok_keseknek.png

6. Te is hajlamos vagy a gyúródeszkákat, sodrófákat és fakanalakat mindig abba a fiókba elsüllyeszteni, ahol éppen helyet találsz? Felejtsd el a fejetlenséget és az átláthatatlan fiókokat, meríts ötletet ezekből a praktikus és leleményes megoldásokból.

fiok_su_te_shez.png

7. A belső osztású tárolókkal a tartós élelmiszerek tárolása sem okozhat problémát. Ezekkel a fiókokkal soha többé nem kell attól tartanod, hogy valami kiborul vagy hangosan csörömpöl. Néhány trükkel pedig még az ételt is frissen és melegen tarthatod. Zseniális.

fiok_elelmiszer.png

 

8. Ha pedig még több helyre vágysz, akkor most megmutatom, hogy a konyhában szinte tényleg bárhol találhatsz egy kis plusz felületet. Ezek a hasznos keskeny kihúzok például még a legkisebb konyhákban is akkora helyet varázsolnak majd, amit korábban elképzelhetetlennek hittél.

fiok_keskeny.png

9. Vannak, akik a fiókkészítésből már szinte sportot űznek. Ezek a praktikus megoldások pedig látványnak sem utolsók. Remekül mutatnak egy klasszikus és egy modern konyhában is, a gyerekek pedig egyszerűen imádni fogják ezeket a látványos és játékos megoldásokat.

fiok_barhol.png

+1. A rendszerezett tárolás nem csak a kis konyhákban elengedhetetlen. Egy tágas konyha használatát könnyedén rémálommá változtatja, ha percekig kell majd keresned minden egyes fűszert és evőeszközt. Ezekkel a gondosan megtervezett, egyéni igényekre szabott fiókos konyhaszigetekkel azonban minden egyes kanálnak, szalvétának és konyhai eszköznek tudni fogod a helyét.

fiok_sziget.png

Olvass még több konyhai érdekességet, divattippet és praktikát itt »

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhatrend.blog.hu/api/trackback/id/tr1312424457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figyel Castro 2017.04.21. 12:28:08

A hagymat es a krumplit pl. kifejezetten nem tanacsos egymashoz kozel tartani, ahogy par gyumolcsot sem-amik nagy etilentermelok-banan, alma.

takacsveca93 2018.01.16. 00:01:17

Szeretném megdicsérni az oldalt, nagyon igényes és szép munka. Sajnos én még egy normális nappalit sem tudok berendezni szépen. :D Bútorokat sajnos nem én választottam, de itt láttam pár jót, ha tehetném megvenném, de mivel pár hónapot lakok itt, felesleges. www.ujsagomat.hu/momax/
süti beállítások módosítása