A legvagányabb konyhaötletek és megoldások 2017-ben

Konyhatrend

Konyhatrend

Praktikus és gyönyörű konyhaszigetek - 17+1 lenyűgöző ötlet

2017. június 29. - Horváth Árpi

A konyhaszigetek méltán népszerűek, hiszen nemcsak praktikusak, hanem elképesztően divatosak is. Ráadásul rengeteg típus közül választhatsz, így egy ízléses konyhaszigettel könnyedén fazont szabhatsz a konyhának. Nézz is meg 17+1 lenyűgöző megoldást, amelyek közt te is megtalálod majd a kedvencedet.

1. Konyhaszigetek praktikus kihúzókkal

A konyhaszigetek a nagyobb konyhákban mutatnak a legjobban, leleményességre és praktikus megoldásokra azonban itt is szükség van. Ezekkel a trükkös kihúzókkal például bármikor elővarázsolhatsz egy asztalt vagy egy padot.

konyhasziget_kihuzhato.png

2. Konyhaszigetek otthonos sarokgarnitúrához

Egy konyhasziget remek szolgálatot tehet akkor is, amikor a sarokgarnitúrát tervezed. Ötletes húzás, amivel nemcsak extra helyet nyersz, de igazán otthonossá is varázsolhatod vele a konyhát.

konyhasziget_kanape.png

3. Hangulatos reggelizőpultok

Ahogyan egy hangulatos kis reggelizőpulttal is, ahol a munka előtti rohanásban anélkül kaphatsz be pár falatot, hogy nagyobb rumlit csinálnál a konyhában.

reggelizo.png

4. Konyhaszigetek a közös kávézásokhoz

Egy nagyobb konyhaszigetet körbeülve pedig nemcsak a reggelit, hanem a délutáni kávét is elfogyaszthatod a barátnőkkel. A tervezéskor azért vedd figyelembe, hogy hány székre lesz szükséged, és hogyan férnek majd el.

konyhasziget_korbeul.png

5. Konyhaszigetek a legtágasabb otthonokhoz

A túl tágas konyhák gyakran üres hatást is keltenek, ami valljuk be, nem túl otthonos. Egy konyhaszigettel azonban remekül kitöltheted még a legtágasabb tereket is.

konyhasziget_kozep.png

6. Ötletes térelválasztó megoldások

Vagy éppen elválaszthatod egymástól a különböző helyiségeket. Az amerikai konyhák esetében például igen gyakran húzzák meg a határt a konyha és a nappali közt egy konyhasziget segítségével.

konyhasziget_terelvalaszto.png

7. Formabontó italhűtők összejövetelekhez

Hogy miként érdemes kihasználni egy méretes konyhasziget adottságait, arról igencsak megoszlanak a vélemények. Ezeket a vagány italhűtőket azonban valószínűleg senki nem utasítaná vissza.

konyhasziget_italhuto.png

8. Stílusos borhűtők könnyed eleganciához

Valamivel visszafogottabb, de legalább annyira látványos és ízléses megoldás egy konyhaszigetbe épített borhűtő.

konyhasziget_borhuto.png

9. Tágas konyhaszigetek a kényelmes tároláshoz

Az italok mellett természetesen az élelmiszereknek is marad hely egy jól megtervezett konyhaszigetben.

konyhasziget_kaja.png

10. Egyedi fiókok a rendszerezett pakoláshoz

Amennyiben még ennél is több tárolóhelyre van szükséged, akkor válassz teljesen egyedi méretre szabott fiókokat. Ezekben a konyhaszigetekben garantáltan elfér majd az összes edényed, lábosod és serpenyőd.

konyhasziget_tarolas.png

11. Konyhaszigetek kreatív oldalsó polcokkal

Ha pedig a fiókokban már nincs hely a tálaknak, akkor ideje a nyitott oldalsó polcokhoz nyúlni.

konyhasziget_edeny.png

12. Divatos konyhaszigetek a szakácskönyveknek

A praktikus ötletek mellett persze a divatos megoldásokról sem feledkeztünk meg. Bár nagyon előnyös, hogy az oldalsó polcokon mindig kéznél vannak a szakácskönyvek, ezeket a konyhaszigeteket azonban sokkal inkább az otthonos hangulatukért fogod majd szeretni.

konyhasziget_konyv.png

13. Fiatalos és modern konyhaszigetek

Ezek a tégla borítású konyhaszigetek különösen népszerűek a fiatalok körében, de a legmodernebb konyhákban is igazán jól mutatnak.

konyhasziget_tegla.png

14. Ragyogó megoldások márványból

A téglához hasonlóan sokadvirágzásukat élik a márvány bútorok is, és természetesen a konyhaszigetek sem maradhatnak ki a sorból.

konyhasziget_marvany.png

15. Lenyűgöző kombinációk fából

A 2017-es konyhatrendek legmenőbb újonca viszont egyértelműen a fekete munkalap - fa bútorlap párosítás. Elegáns, karakteres, és csak úgy vonzza a szemet. Gyönyörű igaz?

konyhasziget_fekete_fa.png

16. Elnagyolt munkalapok

A munkalapok esetében nemcsak a sötét színek, hanem az elnagyolt, a bútortestről lelógó formák is hódítanak idén.

konyhasziget_lelogo.png

17. Extrém formák, merész konyhaszigetek

Ha az iménti megoldást formabontónak gondoltad, akkor várj, amíg meglátod ezeket az extrém elrendezéseket. Te be mernél vállalni egy hasonló konyhaszigetet?

konyhasziget_extrem_forma.png

+1 Osztott konyhaszigetek a kényelmes munkavégzéshez

A listánk végére egy olyan megoldást hagytunk, amire nem lehet mást mondani, minthogy “egyszerűen nagyszerű”. A legtágasabb konyhákban igencsak megkönnyíti a közlekedést és a munkavégzést egy osztott konyhasziget.

konyhasziget_osztott.png

Merülj a gyönyörű álomkonyhák világában, nézegess további divatos összeállításokat blogomban. »

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhatrend.blog.hu/api/trackback/id/tr4612613723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása