A legvagányabb konyhaötletek és megoldások 2017-ben

Konyhatrend

Konyhatrend

19 legendás filmes konyha – te mennyire emlékszel?

2017. március 02. - Horváth Árpád

Egy kis nosztalgia sosem árthat felkiáltással összegyűjtöttük neked az elmúlt három évtized legmenőbb sorozatait és filmjeit, a konyhákat elnézve pedig sokszor leesett az állunk. Te emlékszel még kedvenc szereplőid konyháira? Nézd végig összeállításunkat, és meglepődsz majd mennyire megváltozott a trendi konyha jelentése néhány év alatt.

1. Jóbarátok

Aki szerette a 90-es évek legnagyobb sikerű sorozatát, az valószínűleg emlékszik még Monica jellegzetes kék konyhájára. A Jóbarátok bebizonyította, hogy egy igazán otthonos környezetben egy kis konyha is lehet a baráti összejövetelek tökéletes helyszíne.

jo_bara_tok.jpg 

2. Agymenők

Az Agymenők sok más egyéb mellett abban is hasonlít a Jóbarátokra, hogy a konyha itt is a legfontosabb beszélgetések helyszíne. Látszik azonban, hogy a két sorozat közt eltelt két évtized, hiszen itt már megjelennek a téglafalak, a bárszékek és a konyhasziget is, vagyis egy laza, fiatalos konyha kellékei.

agymeno_k2.jpg

3. Mr és Mrs Smith

Brad Pitt és Angelina Jolie közös filmjében is találkozhatsz az elengedhetetlen konyhaszigettel. Amiről a film közben kiderül, hogy nem csak főzés során lehet praktikus, hanem fedezéknek is tökéletes.

smith.jpg

4. Amelie

Amelie élete annak ellenére is csodálatos, hogy konyhájában talán még két ember sem férne el kényelmesen. A franciák ismét bebizonyították, hogy nevük nem véletlenül forrt össze a stílusos megoldásokkal, de néhány lenyűgöző konyhát én is mutatok neked, ha ide kattintasz.

amelie3.jpg

5. Bridget Jones naplója

Amelie-hez hasonlóan Bridget Jones is a szinglik reménytelen életét éli, otthon pedig őt is egy aprócska konyha várja. Ha elárulom, hogy a film részben francia gyártású, akkor már nem is gondolkodsz annyit azon hogyan, sikerült ennyire otthonossá varázsolni ezt a konyhát is. 

bridgetjones.jpg

6. Szívek szállodája

A Szívek szállodája készítői viszont nagyon mellélőttek ezzel a konyhával, és erre még az sem lehet mentség, hogy ez a széria sem egy mai darab.

szi_veksza_lloda_ja.jpg

7. Két pasi meg egy kicsi

Ha azt gondoltad, hogy Charlie Sheen pólóingjenél nem tud ízléstelenebbet mutatni ez a sorozat, akkor nézd meg a konyháját.

ke_tpasi.jpg

8. Egyszerűen bonyolult

Az Egyszerűen bonyolult című film szereplői bezzeg tudták, hogyan kell a szerelmi bonyodalmak mellett is rendben tartani egy gyönyörű és elegáns konyhát.

egyszeru_en_bonyolult.png

9. Született feleségek

Ahogyan a Lila akác köz feleségei is. Neked is tetszik? Itt megnézhetsz még több álomkonyhát. felese_gek.jpg

10. Dexter

Mi más lehetne egy sorozatgyilkos jelszava a konyhában, mint az egyszerűség? Ha Dexter hallott volna a G-alakú elrendezés praktikusságáról, akkor bizony nem így nézne ki konyhája. dexter.jpg

11. Egyről a kettőre

Az Egyről a kettőre főszereplői viszont egy szép L-alakú konyhát alakítottak ki, ahol így elfért egy étkezőasztal és egy konyhasziget is. egyrol_a_kettore_2_evad_2_resz_1.jpg

Forrás:http://jobbmintatv.hu/

12.  A keresztapa

Előfordul persze, hogy akkora a család, hogy lehetetlen őket bezsúfolni a konyhába. A lekerekített étkezőasztal igazán jól mutat ebben az étkezőben, viszont kár, hogy ilyen komor falszíneket választottak az egyébként vidámságukról is híres olaszok.keresztapa.jpg

13. Kill Bill

Tarantino már egy sokkal világosabb konyhát hozott össze, viszont a rendetlenség elég sokat ront az összképen. Pedig néhány magasított falú fiókkal, és belső osztórendszerrel nem alakult volna ki ekkora káosz.killbill.jpg

14. Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se

Ahogyan ebben a konyhában sem. be_bicso_sz.jpg

15. Igazából szerelem

Ebben a fehér konyhában jól mutatnak a szürke bútorok és a fémes megoldások, ez az idei konyhatrendekben is igen népszerű lesz.

szerelem.jpg

16.  Reszkessetek betörők

A szürke mellett a zöld szín is igazán trendi lesz idén a konyhákban. Ne várj karácsonyig, nézd meg már most, hogyan dobhatod fel te is konyhádat néhány zöld kiegészítővel. beto_ro_k3.png

17.   Harry potter

Fontos persze, hogy egy konyha ne csak gyönyörű, hanem praktikus is legyen. Ezzel a néhány trükkel te is varázslatosan egyszerűvé teheted konyhád használatát.

harry2.jpg

18.   Rémrendes család

Varázslatra sem lesz szükséged a konyhában, ha egy olyan házias feleség vár otthon, mint Peggy Bundy. Kedvenc cipőárusunk egyébként egy meglepően ízléses és praktikus konyhát hozott össze.

re_mrendes3.JPG

19.   Holiday

Előfordul, hogy egy lakáscserés üdülésre lesz szükséged ahhoz, hogy megtaláld álmaid konyháját. Pedig egy kis tervezéssel te is hasonlóan meseszép konyhákat alakíthatsz ki.

holiday.jpg 

Te mennyire emlékeztél? Melyik volt a kedvenced?

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhatrend.blog.hu/api/trackback/id/tr6912303891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása